Cadeaus voor mannen

Heb je even geen tijd of inspiratie om een leuk en origineel cadeautje bij elkaar te shoppen? Een cadeau voor een man kan soms best een uitdaging zijn. Daarom hebben we je vast een beetje geholpen door een aantal leuke en stoere cadeaupakketten voor je samen te stellen. Ondanks dat de cadeaus al voor je zijn samengesteld heb je tijdens het bestelproces nog genoeg keuzemogelijkheden om het cadeautje helemaal eigen te maken en af te stemmen op de gelegenheid.

Goed om te weten, de grotere cadeaupakketten (dus niet de brievenbus cadeautjes), kun je ook door ons laten inpakken in een stoere cadeau emmer. Super origineel en heel erg leuk om te krijgen! Uiteraard pakken we de cadeau emmer in met cellofaan folie, lint & een sticker.

Wist je trouwens dat je heel veel van de cadeautjes kunt personaliseren? In (bijna) alle cadeautjes zit een chocoladereep of blikje met wikkel. Deze wikkels kun je laten personaliseren om jouw cadeautje nog persoonlijker te maken. Wij zetten dan jouw tekst of de naam van de ontvanger op de wikkel. Hoe leuk en persoonlijk is dat!?

Bestel je voor 12 uur, dan gaat het cadeau dezelfde dag nog met de post mee. We pakken alles mooi voor je in, schrijven jouw persoonlijke boodschap met de hand op de kaart en doen het pakketje voor je op de post. Liever zelf een kaartje schrijven? Geen probleem! We voegen de kaart dan blanco toe. Wil je het cadeautje persoonlijk overhandigen? Laat het dan bij jou thuis bezorgen. Uiteraard kan het ook op het adres van de ontvanger bezorgd worden.

We hopen dat er wat leuks voor je tussen zit! Heb je een vraag over een cadeau, of is het een spoedje? Bij elk cadeaupakket kun je via whatsapp contact met mij opnemen. Wel zo handig!

Heel veel shop plezier!

Groetjes, Stèphanie

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel