Kraamcadeau

Heeft jouw collega, zus of vriendin net een baby gekregen en ben je op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Dan zit je hier helemaal goed! We hebben de leukste & liefste geboorte cadeautjes alvast voor je samengesteld met de aller mooiste en allerbeste producten voor de baby, maar ook voor de kersverse papa en mama!

Ondanks dat we de kraampakketten al voor je hebben samengesteld, heb je nog genoeg keuzemogelijkheden om het kraamcadeau helemaal naar wens te maken. Zo kun je kiezen uit verschillens kleuren als het gaat om de babyproducten en voor de papa's en mama's kies je uit verschillende theetjes, mokken & sokken. Zo maak jij het cadeau helemaal passend en eigen.

Wist je dat je ook kunt kiezen om het cadeau door ons in te laten pakken in een originele cadeau emmer in plaats van een cadeaupakket? Dit geldt alleen voor de grote cadeaupakketten, dus niet de brievenbus cadeautjes. Op de emmer zit een sticker met daarop: 'Hoera, een baby!'. En weet je wat nou zo leuk is? De emmer kun je personaliseren. Wij drukken dan jouw tekst, of de naam van bijvoorbeeld de baby op de sticker. Hoe leuk is dat!? Bij elk kraamcadeau zie je een afbeelding van de emmer en daar kun je je voorkeur aangeven.

Zodra je een kraampakket hebt besteld, gaan wij voor je aan de slag. We shoppen de producten bij elkaar, pakken het cadeau mooi en met veel zorg voor je in, schrijven er een persoonlijke handgeschreven kaart bij en doen het cadeautje voor je op de post. Bestel je voor 12 uur, dan gaat het pakket diezelfde dag nog met de post mee. Je kan het kraamcadeau natuurlijk direct bij de ontvanger laten bezorgen, maar je kan er ook voor kiezen om het naar je eigen adres te versturen. Zo kun je het cadeaupakket zelf overhandigen.

Heb je een vraag over een kraamcadeau, of is het een spoedje? Bij elk cadeaupakket kun je via whatsapp contact met mij opnemen. Wel zo handig!

We hopen dat er wat voor je tussen zit. Heel veel shop plezier!

Groetjes, Stèphanie

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel