Geslaagd Cadeau

Is jouw zoon of dochter, broer of zus, neef of nicht, vader of moeder, vriend of vriendin, oom of tante, collega of buurman of buurvrouw geslaagd voor zijn of haar examen, rijbewijs of een belangrijke training/cursus op het werk? Dat is wel een cadeautje waard toch!?

Wij hebben de leukste, lekkerste liefste cadeaupakketjes alvast voor je samengesteld. Cadeaupakketten speciaal voor al die kanjers. Toch kun jij het cadeautje helemaal eigen maken. Je hebt tijdens het bestelproces namelijk heel veel keuzemogelijkheden. Zo heb je de keuze uit heel veel verschillende theetjes, mokken, sokken, chocoladewikkels enz. 

Wist je trouwens dat je veel van de cadeaus kunt personaliseren? In (bijna) alle geslaagd cadeautjes zit een chocoladereep met chocoladewikkel of een blikje met wikkel. Deze wikkels kun je laten personaliseren om jouw cadeautje nog persoonlijker te maken. Wij drukken dan jouw tekst, of de naam van de ontvanger op de wikkel.

En weet je wat ook zo leuk is? De grotere cadeaupakketten (dus niet de brievenbus cadeautjes), kun je ook door ons laten inpakken in een cadeau emmer. Super origineel en heel erg leuk om te krijgen! Uiteraard pakken we de cadeau emmer in met cellofaan folie, lint & een sticker.

Je kiest gratis een kaartje en jouw boodschap schrijven we met de hand op de kaart voor een persoonlijke touch! Schrijf je de kaart liever zelf? Geen probleem! Dan doen we de kaart blanco in het pakketje. Je stuurt het cadeaupakketje direct naar de ontvanger, of je laat het bij jou thuis bezorgen, zodat je het persoonlijk kunt overhandigen.

Heel veel shop plezier! We hopen dat er een leuk geslaagd cadeautje voor je tussen zit en staan klaar om lekker aan de slag te gaan, want inpakken vinden wij het leukste wat er is!

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel