Geslaagd Cadeau

Ken jij iemand die is geslaagd voor de middelbare school, iemand die is afgestudeerd, iemand die een pittige cursus heeft afgerond of iemand die zijn of haar rijbewijs heeft gehaald? Dat is vaak wel een cadeau waard toch? Maar wat geef je aan iemand die is geslaagd of afgestudeerd?

Of je nou op zoek bent naar een geslaagd cadeau voor een man of een vrouw, we hebben de leukste, lekkerste & liefste geslaagd cadeautjes vast voor je samengesteld. Cadeaus die zorgen voor een moment van ontspanning, want naar een periode van heel hard werken / studeren, is een moment van ontspanning meer dan welkom. Zo hebben we cadeautjes met de lekkerste thee, koffie & chocolade. Maar ook cadeautjes met een biertje of een wijntje en een lekker nootje. We hebben cadeautjes met heerlijke douchespulletjes, badzout of gezichtsmaskertjes en notitieblokken om de plannen voor de toekomst in te noteren.

Ondanks dat de cadeautjes al zijn samengesteld kun jij het helemaal eigen maken. Je hebt tijdens het bestelproces namelijk heel veel keuzemogelijkheden. Zo heb je de keuze uit heel veel verschillende theetjes, mokken, sokken, chocoladewikkels enz. 

Ook heb je de mogelijkheid om veel cadeaus te personaliseren! In (bijna) alle geslaagd cadeautjes zit een chocoladereep met chocoladewikkel of een blikje met wikkel. Deze wikkels kun je laten personaliseren om jouw cadeautje nog persoonlijker te maken. Wij drukken dan jouw tekst, of de naam van de ontvanger op de wikkel. Hoe leuk en persoonlijk is dat!?

En weet je wat ook zo leuk is? De grotere cadeaupakketten (dus niet de brievenbus cadeautjes), kun je ook door ons laten inpakken in een cadeau emmer. Super origineel en heel erg leuk om te krijgen! Uiteraard pakken we de cadeau emmer in met cellofaan folie, lint & een sticker.


Je kiest gratis een kaartje en jouw boodschap schrijven we met de hand op de kaart voor een persoonlijke touch! Schrijf je de kaart liever zelf? Geen probleem! Dan doen we de kaart blanco in het pakketje. Je stuurt het cadeaupakketje direct naar de ontvanger, of je laat het bij jou thuis bezorgen, zodat je het persoonlijk kunt overhandigen.

Heel veel shop plezier! We hopen dat er een leuk geslaagd cadeautje voor je tussen zit en staan klaar om lekker aan de slag te gaan, want inpakken vinden wij het leukste wat er is!

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel