Beterschap cadeau & Sterkte cadeau

We geven of sturen elkaar vaak een cadeau bij de leuke momenten in het leven. Zoals een verjaardag, geboorte of verhuizing. Maar juist wanneer het tegen zit kan een cadeautje heel waardevol zijn. Het kan even een lach op iemand zijn gezicht toveren. Het kan wat afleiding geven en het kan troost bieden. Maar wat is een leuk beterschap cadeau? Wat geef je iemand die langdurig ziek is, iemand die net uit het ziekenhuis komt, iemand die een moeilijke tijd doormaakt, iemand die net geopereerd is of iemand die mentaal even niet lekker in zijn of haar vel zit?

Het aller belangrijkste is dat je laat weten dat je aan hem of haar denkt dat je hem of haar een hart onder de riem steekt. Dat kun je natuurlijk op heel veel verschillende manieren doen. Je kan op bezoek gaan, je kan een kaartje sturen of een bloemetje, of je stuur een beterschaps cadeau per post. Bij dat laatste kunnen wij je helpen, want wat voor cadeau geef je nou om iemand beterschap of sterkte te wensen? Wij hebben heel veel leuke, lieve en originele beterschap cadeautjes in het assortiment. De beterschap cadeautjes die je bij ons in de webshop vindt zorgen allemaal voor een moment van rust en ontspanning. Iets wat vaak in moeilijke tijden zeer welkom is.

Of je nou op zoek bent naar een beterschap cadeau voor een vrouw, beterschap cadeau voor een man, beterschap cadeau voor een collega of beterschap cadeau voor een familielid, we hebben de leukste, lekkerste en liefste beterschap cadeautjes vast voor je samengesteld!

Toch kun jij het cadeautje helemaal eigen maken. Je hebt tijdens het bestelproces namelijk heel veel keuzemogelijkheden. Zo heb je de keuze uit verschillende theetjes, mokken, sokken, chocoladewikkels enz. 

Elk cadeau is geschikt als beterschap cadeau, maar ook als sterkte cadeau. Je veranderd dan tijdens het bestelproces eenvoudig de 'Word maar snel beter thee' voor 'Lieve thee’ of ‘Rustige thee' en de 'Beterschap' chocoladewikkel voor 'Sterkte' wikkel.

Wist je trouwens dat je veel van de cadeautjes kunt personaliseren? In (bijna) alle cadeautjes zit een chocoladereep met chocoladewikkel of een blikje met wikkel. Deze wikkels kun je laten personaliseren om jouw cadeautje nog persoonlijker te maken. Wij drukken dan jouw tekst, of de naam van de ontvanger op de wikkel.

En weet je wat ook zo leuk is? De grotere cadeaupakketten (dus niet de brievenbus cadeautjes), kun je ook door ons laten inpakken in een cadeau emmer. Super origineel en heel erg leuk om te geven en krijgen! Uiteraard pakken we de cadeau emmer in met cellofaan folie, lint & een sticker.

Je kiest gratis een kaartje uit en jouw boodschap schrijven we met de hand op de kaart voor een persoonlijke touch! Schrijf je de kaart liever zelf? Geen probleem! Dan doen we de kaart blanco in het pakketje. Je stuurt het cadeaupakketje direct naar de ontvanger, of je laat het bij jou thuis bezorgen, zodat je het persoonlijk kunt overhandigen.

Heel veel shop plezier! We hopen dat er een beterschap cadeau of sterkte cadeau voor je tussen zit en staan klaar om lekker aan de slag te gaan, want inpakken vinden wij het leukste wat er is!

Groetjes, Stèphanie

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel