Cadeau papa in spe

Wordt jouw broer, neef, collega, buurman of een van je vrienden papa? Dan is dat wel een cadeautje waard! Wij hebben de leukstelekkerste & liefste cadeau's voor papa's in spe vast voor je samengesteld. Cadeautjes om even mee te ontspannen en vast aan het idee te wennen ;).

In alle cadeau's zit een chocoladereep met chocoladewikkel of een blikje met wikkel. Op deze wikkels staat de tekst: 'Je wordt papa, gefeliciteerd!'. Wil jij het cadeautje nou extra persoonlijk maken? Laat de wikkel dan personaliseren. Wij drukken dan jouw tekst, of de naam van de papa in spe op de wikkel. Bijvoorbeeld: 'Maarten, je wordt papa! Gefeliciteerd!'.

En weet je wat ook zo leuk is? De grotere cadeaupakketten (dus niet de brievenbus cadeautjes), kun je ook door ons laten inpakken in een stoere cadeau emmer. Super origineel en heel erg leuk om te krijgen! Uiteraard pakken we de cadeau emmer in met cellofaan folie, lint & een sticker.

Je kiest gratis een kaartje uit en jouw boodschap schrijven we met de hand op de kaart voor een persoonlijke touch! Schrijf je de kaart liever zelf? Geen probleem! Dan doen we de kaart blanco bij het cadeau. Je stuurt het cadeaupakketje direct naar de papa in spe, of je laat het bij jou thuis bezorgen, zodat je het persoonlijk kunt overhandigen.

Wist je trouwens dat we ook mega leuke cadeautjes hebben voor mama's-to-be, voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat en we hebben uiteraard ook de leukste kraampakketten!

Heel veel shop plezier! We hopen dat er een leuk cadeau voor je tussen zit en staan klaar om lekker aan de slag te gaan, want inpakken vinden wij het leukste wat er is! Heb je een vraag of is het een spoedje? Bij elke cadeau kun je via whatsapp contact met mij opnemen.

Groetjes, Stèphanie

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel