De allerleukste cadeautjes voor de allerliefste zussen

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor je zus? Om haar te feliciteren met haar verjaardag, haar te bedanken, omdat ze geslaagd is of om haar een hart onder de riem te steken? Wij hebben de aller leukstelekkerste & liefste cadeautjes vast voor je samengesteld met de leukste producten voor de liefste zussen.

Ondanks dat de cadeautjes al voor je zijn samengesteld, kun jij het cadeautje helemaal eigen maken. Je hebt tijdens het bestelproces namelijk heel veel keuzemogelijkheden. Zo heb je de keuze uit verschillende theetjes, mokken, sokken, chocoladewikkels enz. 

Wist je trouwens dat je veel van de cadeautjes kunt personaliseren? In (bijna) alle cadeautjes zit een chocoladereep met chocoladewikkel of een blikje met wikkel. Deze wikkels kun je laten personaliseren om jouw cadeautje nog persoonlijker te maken. Wij drukken dan jouw tekst, of de naam van je lieve zus op de wikkel. Dit maakt het cadeau extra speciaal!

De grotere cadeaupakketten (dus niet de brievenbus cadeautjes), kun je ook door ons laten inpakken in een cadeau emmer. Super origineel en heel erg leuk om te geven / krijgen! Uiteraard pakken we de cadeau emmer in met cellofaan folie, lint & een sticker. Je kiest tijdens het bestelproces hoe je het cadeau ingepakt wilt hebben.

Je kiest gratis een kaartje uit en jouw boodschap voor je zus schrijven we met de hand op de kaart voor een persoonlijke touch! Schrijf je de kaart liever zelf? Geen probleem! Dan doen we de kaart blanco in het pakketje. Je stuurt het cadeaupakketje direct naar je zus, of je laat het thuis bezorgen, zodat je het persoonlijk kunt overhandigen.

Heel veel shop plezier! We hopen dat jij je zus kunt verrassen met een van onze mooie cadeautjes en staan klaar om lekker aan de slag te gaan, want inpakken vinden wij het leukste wat er is!

Groetjes, Stèphanie

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel