De aller leukste cadeautjes voor de leukste meesters!

Je bent op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor de meester. Om hem te bedanken voor het leuke schooljaar, omdat hij jarig is of om hem beterschap te wensen bijvoorbeeld. Dan zit je hier helemaal goed. We hebben namelijk de aller leukstelekkerste & liefste cadeautjes vast voor je samengesteld. Kleine cadeautjes die je zelf kunt geven of grote cadeaus die je samen met de klas kunt geven. Zie je een leuk pakket, maar wil je het net even anders, of heb je een groter budget en wil je extra uitpakken? Laat het me weten, dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Ondanks dat de cadeaupakketten al voor je zijn samengesteld, kun je het cadeau voor de meester nog helemaal eigen maken. Je hebt tijdens het bestelproces namelijk de keuze uit heel opties. Zo hebben we heel veel theetjes om uit te kiezen, keuze uit verschillende mokken en heel veel leuke sokken.

Goed om te weten, alle cadeaupakketten (dus niet de brievenbus cadeautjes) kun je ook laten verpakken in een originele cadeau emmer in plaats van een cadeau doos. Tijdens het bestelproces kun je je keuze doorgeven.

Je kiest gratis een kaartje uit en jouw boodschap schrijven we met de hand op de kaart voor een persoonlijke touch! Schrijf je de kaart liever zelf? Geen probleem! Dan doen we de kaart blanco in het pakketje. Je stuurt het cadeaupakketje direct naar de ontvanger, of je laat het bij jou thuis bezorgen, zodat je het persoonlijk kunt overhandigen.

Heel veel shop plezier! Ik hopen dat er een mooi cadeau voor je tussen zit en sta klaar om lekker aan de slag te gaan, want inpakken vind ik het leukste wat er is!

Groetjes, Stèphanie

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel