Mini cadeautjes

Yes yes yes! Hoe tof zijn deze mini cadeautjes?! Kleine (A5) brievenbus cadeautjes, met de leukste, lekkerste & liefste producten, zoals je van ons gewend bent. De pakketjes hebben we alvast voor je samengesteld, maar uiteraard kun je zoals altijd de cadeautjes helemaal eigen maken! Je kiest ook hier zelf welke thee en chocoladewikkel je aan het pakketje wilt toevoegen. Zo kun je het cadeau helemaal afstemmen op de gelegenheid en de ontvanger!

Jij kiest een cadeaupakketje, wij pakken het voor je in en doen het voor je op de post. Zo heb je in weinig tijd een super leuk en origineel cadeau om op te sturen of zelf te geven aan bijvoorbeeld je collega, zus, moeder, beste vriendin, juf of meester enz.

In veel van de mini cadeautjes zit een kleine chocoladereepje met een mini chocoladewikkel. Uiteraard kun je ook de mini chocoladewikkels door ons laten personaliseren. Wij drukken dan de naam van de persoon die jij wilt verrassen op de wikkel. Hoe leuk en persoonlijk is dat!?

We hopen dat er wat leuks voor je tussen zit. Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan we direct voor je aan de slag. Bestel jij voor 12 uur, dan gaat het cadeau dezelfde dag nog met de post mee. Heb je vragen over een cadeautje of is het een spoedje? Bij elk artikel kun je via whatsapp contact met mij opnemen. Wel zo makkelijk!

Heel veel plezier met het shoppen van een cadeautpakketje!

Groetjes, Stèphanie

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel