Benieuwd hoe het allemaal begon? Lees dan verder.

Soms heb je gewoon even geen zin om de winkels door te struinen, op zoek naar een leuk cadeautje. Soms wil je de tijd die je daar aan kwijt bent liever ergens anders aan besteden. Soms heb je gewoon even helemaal geen inspiratie. Het overkomt de beste! En dan wil je gewoon even makkelijk & snel, maar het liefst toch ook leuk, verrassend, persoonlijk en origineel.

En daar heb je ‘m! Eén van de redenen waarom Wrapped Up is ontstaan. Ik vond het heerlijk om door de winkels te struinen. De leukste cadeautjes bij elkaar te shoppen, om het vervolgens super leuk in te pakken. Iemand blij te maken. Ik stopte daar veel tijd in. Toen werd ik mama van twee hele leuke en oh zo ondeugende jongens en vond ik de tijd & energie niet meer om dit te doen. Zodoende wilde ook ik makkelijk & snel, maar toch ook leuk, verrassend, persoonlijk en het liefst nog een beetje origineel. Ik scrolde me suf op internet, maar vond nergens dat totaalplaatje. En precies daar ontstond het idee en van dat idee werd ik heel blij.

Ik heb nooit dat gevoel gehad van “ik heb altijd al ondernemer willen worden”. Wat ik wel jaren heb gehad, was het verlangen iets te doen wat ik echt leuk vond. Ik wilde op maandag opstaan met het gevoel van, YES ik mag weer. Toen ik dus merkte dat ik heel blij werd van het idee anderen te helpen hun dierbare op een makkelijke & snelle manier te verassen met dus zo’n leuk, verrassend, persoonlijk en origineel cadeau, ging ik in gesprek met manlief. We kwamen tot de conclusie dat ik het gewoon moest proberen.

Vanaf toen begon het. Ik had letterlijk nul komma nul ervaring met het opzetten van een webshop, had geen idee waar ik de producten vandaan moest halen en hoe dat in zijn werk ging, had totaal geen benul van alles wat erbij kwam kijken, van boekhouden tot adverteren tot ontwerpen tot sociale media, noem het maar op. Alles was nieuw. Maar ik genoot van elke stap en ik leerde MEGA veel door dit proces aan te gaan. Over ondernemen, maar ook over mezelf.

Kortom, het is een feestje om jullie te helpen met het verrassen van jullie loved ones! En ik geniet iedere dag weer van het feit dat ik dit kan en mag doen! Nog steeds maak ik bij elke order die binnen kom een vreugde dansje! Ja echt ;)!

Groetjes Stephanie

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel