Verhuis Cadeau

Ken jij iemand die gaat verhuizen of samenwonen? Je collega bijvoorbeeld, een goede vriend of vriendin, je broer of zus. Misschien heb je binnenkort wel een housewarming? Dan is het super leuk om een verhuis cadeautje te geven of op te sturen. Maar wat geef je iemand die gaat verhuizen, of net verhuisd is? Bloemen zijn zo standaard, accesoires heel smaak gevoelig en een cadeaubon zo afgezaagd.. We've got your back!

Wij hebben de leukste, lekkerste liefste verhuis cadeautjes alvast voor je samengesteld. De leukste verhuis cadeaus voor mannen en vrouwen. Ondanks dat de cadeaus al zijn samengesteld, kun je het cadeautje helemaal eigen maken. Je hebt tijdens het bestelproces namelijk heel veel keuzemogelijkheden. Zo heb je de keuze uit heel veel verschillende theetjes, mokken, sokken, chocoladewikkels enz. 

Wist je trouwens dat je veel van de cadeautjes kunt personaliseren? In (bijna) alle verhuis cadeautjes zit een chocoladereep met wikkel of een blikje met wikkel. Deze wikkels kun je laten personaliseren om jouw cadeautje nog persoonlijker te maken. Wij drukken dan jouw tekst, of de naam van de ontvanger op de wikkel.

En weet je wat ook zo leuk is? De grotere cadeaupakketten (dus niet de brievenbus cadeautjes), kun je ook door ons laten inpakken in een cadeau emmer. Super origineel en heel erg leuk om te krijgen! Uiteraard pakken we de cadeau emmer in met cellofaan folie, lint & een sticker.

Je kiest gratis een kaartje uit en jouw boodschap schrijven we met de hand op de kaart voor een persoonlijke touch! Schrijf je de kaart liever zelf? Geen probleem! Dan doen we de kaart blanco in het pakketje. Je stuurt het cadeaupakketje direct naar de ontvanger, of je laat het bij jou thuis bezorgen, zodat je het persoonlijk kunt overhandigen.

Heel veel shop plezier! We hopen dat er een leuk verhuis cadeau voor je tussen zit en staan klaar om lekker aan de slag te gaan, want inpakken vinden wij het leukste wat er is!

© 2020 - 2024 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel