Sinterklaas cadeautjes

Wat leuk! Je wil je werknemers spontaan verrassen met een cadeautje van Sint & Piet! Moet je doen, want het spontaan geven van cadeautjes aan je werknemers heeft vele voordelen, zowel voor de werknemers zelf als voor het bedrijf als geheel. Het kan een investering zijn in een positieve werkomgeving en het welzijn van je medewerkers, wat op de lange termijn kan bijdragen aan het succes van je organisatie. Dus waar wacht je nog op?

Hieronder vind je het aanbod van de door ons samengestelde pakketjes (klik op de afbeelding voor meer foto's). Het bestellen gaat via de mail, zodat wij aan de hand van jullie wensen een offerte kunnen opstellen. Wil je het grootser aanpakken en zelf een pakket samenstellen, dan kan dat natuurlijk ook! De prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend aan de hand van jullie wensen.

Door hier te klikken kun je me geheel vrijblijvend een mailtje sturen. Liever appen? Dat kan ook: 

Goed om te weten. De chocoladewikkel om de chocoladereep kan indien gewenst gepersonaliseerd worden. Wij drukken dan jouw tekst of logo op de wikkel. 

Afhankelijk van de grootte van de bestelling schrijven wij de kaartjes met de hand. Dit maakt het natuurlijk nog persoonlijker. Naast dat wij dit zelf heel belangrijk vinden, versterkt een mooi ingepakt en persoonlijk cadeau, het gevoel van waardering bij een medewerker destemeer.

© 2020 - 2023 Wrapped Up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

In deze tijd van het jaar is het heel druk bij PostNL. Dit kan zorgen voor langere verzendtijden. Hou hier rekening mee wanneer je een pakketje besteld. We hebben hele handige 'Maak mij open op...' stickers. Op deze manier kunnen we pakketjes eerder opsturen, maar weet de ontvanger precies wanneer hij/zij het pakketje open mag maken. Wil je zo'n sticker op de doos? Vermeld dit dan tijdens het bestellen bij 'opmerkingen'. Groetjes, Stèphanie - Wrapped Up -